maanantai 27. toukokuuta 2019

Esittelyssä: The Sweet Isla Beanie



Tämä postaus on helmikuulta 2019


Hellou! :) 

Viime postauksesta onkin jo vierähtänyt tovi aikaa, sillä kiirettä on riittänyt. 

Julkaisin eilen Ravelryyn pipo-ohjeen, jota ajattelin esitellä hieman täällä. Sain tuossa tammikuussa inspiraation toteuttaa Oslo-hatun näköisen pipon, mutta täysin siis täysin omalla ohjeella (eli se ei ole mikään Oslon suomennettu versio!) Sen nimeksi valikoitui The Sweet Isla Beanie eli tämä uusi pipomalli on jatkoa The Sweet Alice Beanielle (ohje täällä). 

The Sweet Isla Beanie on neulottu myöskin Drops Nord-langasta ja ohjeessa on kolme eri kokoa.  Nordin voi myös korvata esim. Drops Alpacalla, Drops Baby Merinolla tai Adlibriksen Baby Merinolla. Pipo on unisex-malli eli se sopii monille :) S-koko vastaa juniori/naisten päänmyötäistä pipoa, päänympärysmitta 54-55cm, M-koko puolestaan naisten kokoa, päänympärysmitta 56-57 sekä L-koko joka vastaa miesten päänmyötäistä pipoa, päänympärys 58-59cm. Langanmenekki on koosta riippuen noin 95-120g. Ohje on hyvin simppeli, aika "aivoton" eli samaan aikaan voi helposti katella vaikka telkkaria :) Lisäksi ohjeessa on paljon eri vaihekuvia, jotka selkeyttävät ohjetta entisestään. Ohjetta on myös helppo muokata tarvittaessa.  

Ohje löytyy Ravelrysta nimellä The Sweet Isla Beanie (ohje suomeksi) linkki ohjeeseen täällä

Tutustu myös Kevätaurinkopipoon, joka on suunniteltu syyskevätsäille, esittely löytyy  täällä

On ollut upeaa nähdä Teidän neulomiannne pipoja niin instan kuin myös fb:n neulontaryhmissä. Olen hyvin iloinen siitä, että The Sweet Alice Beaniesta on tykätty tosi paljon ja olen saanut teiltä paljon ihanaa palautetta :) Kiitos teille siitä :)

Mielelläni näkisin teiän neulomia The Sweet Isla Beanie pipoja vaikkapa instan puolella, voitte käyttää hästägiä #thesweetislabeanie ja/tai #elizavetaknits ja jos siltä tuntuu niin voitte tägätä kuvaan @elizavetaknits :)  

Iloisia ja ihania neulehetkiä! <3

Ihanaa helmikuuta kaikille! 
ps. Postauksen loppupuolelta löydät lisää kuvia The Sweet Isla Beaniesta :)

Lissu














3 kommenttia:

  1. Voisiko tämän ohjeen saada ostettua sinulta suoraan? Ravelryn kautta ei onnistu.

    VastaaPoista
  2. Minäkin haluaisin ostaa ohjeen. Kiitos.

    VastaaPoista
  3. Onko tämä ohje poistunut ravelrystä? Olen sen sinne ladannut (tehnytkin jo 5 kpl), mutta nyt tulee vaan teksti ettei ole enää jaossa..

    VastaaPoista

Helpot neulotut kupinaluset

                                                                        Helpot neulotut kupinaluset Heipä hei pitkästä, pitkästä aika...